Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending vanaf € 50,00
De grootste Konro specialist van Nederland & België
Alleen originele Japanse konro grills

Binchotan grill

Wil jij graag als een echte Japanner verschillende soorten vlees, vis en groenten bereiden op je eigen grill? Dan is de Japanse Binchotan grill echt iets voor jou! Deze grill wordt ook wel Konro grill, Yakitori grill of Schichirin grill genoemd. Maar doordat er in de Konro grill binchotan houtskool gebruik wordt, noemt men deze grill ook wel binchotan grill. In Op vrijwel iedere hoek van de straat en in ieder restaurant wordt deze grill gebruikt om voornamelijk heerlijke yakitori te bereiden. Maar deze grill kan nog veel meer! Het is de perfecte grill om gewoon op tafel te zetten en gezellig samen een avondje te grillen.

Wat is de Binchotan grill?

De originele Konro grill komt uit Japan. In China proberen ze deze grill na te maken maar ze evenaren de kwaliteit van het origineel echter nooit. Maar waar merk je dat aan? De originele Japanse Binchotan grill wordt 100% met de hand gemaakt van diatomeeënaarde. Dat is een grondstof uit prehistorische aardlagen. De klei die hiervan wordt gemaakt is bestand tegen meer dan 1000 graden. Doordat je in de Konro grill binchotan houtskool gebruikt bereik je ook belachelijk hoge temperaturen, maar de buitenkant wordt hooguit lauwwarm. Dit maakt de Konro de perfecte tafelgrill. Doordat de roosters een paar centimeter boven de houtskool worden geplaatst, druppelt het sap van het vlees naar de grill en verdampt het razendsnel. Deze damp trekt in het vlees en dit geeft een fantastische smaak. Daarnaast gebruik je in de Konro grill binchotan houtskool, de meest bijzondere houtskool ter wereld.

Konro Grill Binchotan houtskool

Wanneer je gaat werken met de Konro Grill, heb je Binchotan houtskool nodig. Deze bijzondere houtskool wordt gemaakt van de Japanse Ubame eik. Binchotan wordt enkel geproduceerd in het zuidwesten van Japan en wordt daar door de lokale bevolking gemaakt. Dit maakt deze houtskool extreem uniek. Het vocht wordt heel langzaam uit het hout getrokken waardoor deze houtskool ontzettend stevig wordt en veel langer brandt dan iedere andere houtskool. Zoals gezegd is de Japanse Binchotan houtskool erg uniek daardoor ook erg duur. Wij bieden dan ook graag een betaalbaar alternatief: de witte BestCharcoal Binchotan. Deze houtskool komt uit Indonesie en heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als de Japanse Binchotan. Een stuk voordeliger en perfect voor jou Konro Grill!

Vlees & Gevogelte

Grill kip yakitori style of sear malse Wagyu in dunne plakken.

Vis & Schaaldieren

Schaaldieren of vis direct grillen. Heerlijk! Je proeft de pure smaken!

Groente & Fruit

Grill groente of zelfs fruit. Lak het af en sta verstelt van de smaak!

Je eigen Konro grill

Wil je voortaan zelf aan de slag en de lekkerste Japanse gerechten bereiden op je eigen grill? Bestel dan nu de Binchotan grill. Bij ons ben je altijd verzekerd van een originele grill uit Japan, en geen Chinese namaak.