Ga naar hoofdinhoud
VERZENDING NAAR ALLE EU LANDEN
DE GROOTSTE KONRO SPECIALIST VAN EUROPA
20+ MODELLEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR
DE NIEUWSTE TREND IN GASTRONOMIE

Binchotan grill

Kies voor een originele Japanse binchotan grill

Wil jij graag als een echte Japanner verschillende soorten vlees, vis en groenten bereiden op je eigen grill? Dan is de Japanse Binchotan grill echt iets voor jou! Deze grill wordt vaker Konro grill, Yakitori grill of Shichirin grill genoemd. Maar doordat er in de Konro grill binchotan houtskool gebruik wordt, noemt men deze grill ook wel binchotan grill. In Japan wordt op vrijwel iedere hoek van de straat en in ieder restaurant op deze grill voornamelijk heerlijke yakitori bereidt. Maar deze grill kan nog veel meer!

Het is de perfecte grill om gewoon op tafel te zetten en gezellig samen een avondje te grillen.

Onze referenties

Dit kun je met de Konro Grill

VLEES & GEVOGELTE

Grill kip yakitori style en sear malse, dunne plakjes Wagyu!

Vis & Schaaldieren

Schaaldieren of vis direct grillen. Heerlijk! Proef de pure smaken!

Groente & Fruit

Grill groente of zelfs fruit. Lak het af en sta versteld van de smaak!

Konro grill

Wat is een Binchotan grill?

De originele Konro grill komt uit Japan. In China proberen ze (natuurlijk) deze grill na te maken maar ze evenaren de kwaliteit van het origineel echter nooit. Maar waar merk je dat aan? De originele Japanse Binchotan grill wordt 100% met de hand gemaakt van diatomeeënaarde. Dat is een grondstof uit prehistorische aardlagen. De klei die hiervan wordt gemaakt is bestand tegen meer dan 1000 graden. Doordat je in de Konro grill binchotan houtskool gebruikt bereik je ook belachelijk hoge temperaturen, maar de buitenkant wordt hooguit lauwwarm. Dit maakt de Konro de perfecte tafelgrill. Doordat de roosters een paar centimeter boven de houtskool worden geplaatst, druppelt het sap van het vlees naar de grill en verdampt het razendsnel. Deze damp trekt in het vlees en dit geeft een fantastische smaak. Daarnaast gebruik je in de Konro grill binchotan houtskool, de meest bijzondere houtskool ter wereld.

Konro Grill Binchotan houtskool

Wanneer je gaat werken met de Konro Grill, heb je Binchotan houtskool nodig. Deze bijzondere houtskool wordt gemaakt van de Japanse Ubame eik. Binchotan wordt enkel geproduceerd in het zuidwesten van Japan en wordt daar door de lokale bevolking gemaakt. Dit maakt deze houtskool extreem uniek. Het vocht wordt heel langzaam uit het hout getrokken waardoor deze houtskool ontzettend stevig wordt en veel langer brandt dan iedere andere houtskool. Zoals gezegd is de Japanse Binchotan houtskool erg uniek daardoor ook erg duur.

Wij bieden dan ook graag een betaalbaar alternatief: de witte BestCharcoal Binchotan. Deze houtskool komt uit Indonesië en heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als de Japanse Binchotan. Een stuk voordeliger en perfect voor jou konro grill!

Je eigen Binchotan grill?

Wil je zelf aan de slag en de lekkerste Japanse gerechten bereiden op je eigen konro? Bestel dan één van onze Binchotan grills. Bij ons ben je altijd verzekerd van een originele grill uit Japan, geen Chinese namaak.

Back To Top
De waardering van konro-grill.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 115 reviews.