Content voor Ingelogde Gebruikers

Kies de originele Japanse Konro grill

De originele konro grill kopen

Het is heel simpel. Dit is de enige echte Japanse konro grill. Het origineel. Gemaakt in Japan en van de beste kwaliteit. Natuurlijk maken ze zoiets in China na. Ze lijken erop echter evenaart men de kwaliteit van de originele Japanse konro grill nimmer. Waar merk je dat aan? Werk je met een echte konro grill dan is deze 100% met de handgemaakt van diatomeeënaarde. Een grondstof uit prehistorische aardlagen. De klei die hiervan worden gemaakt is bestand tegen 1000+ graden. Kies vervolgens binchotan houtskool en je ervaart barbecue op een hele andere wijze!

Welk formaat Konro Grill kopen?

We leveren 3 formaten. De Konro Grill Small is voornamelijk voor thuisgebruik gericht tot ca. 4 – 6 personen. De Large is voor zowel de professional als de serieuze BBQ-er geschikt. Met enige oefening, voorbereiding en planning kun je hierop tot 10 personen grillen. Als topmodel kennen we de XL. Deze is vrij groot en daarom voornamelijk geschikt voor de horeca.

Waarom een Konro grill kopen?

Deze vraag is niet zo moeilijk te beantwoorden. Yakitori en yakiniku (Japans voor grillen op vuur) is gewoon heel puur en lekker. Een kooktechniek die al eeuwen verweven is in de Japanse food cultuur. We noemen het Barbecue 2.0. Zo puur, zo smaakvol en zo verfijnt. Zoiets kan eigenlijk alleen maar uit Japan komen.

Voor thuis of voor de professional?

Wij vinden dat elke (thuis)chef een Konro Grill in zijn of haar keukenuitzet dient te hebben. Maar ja…wij zijn lichtelijk partijdig. Gek zijn we erop! Heerlijk grillen, lakken en herhalen. Echt heel tof om met je vrienden of familie te doen. De Konro is uiteraard zeer geschikt voor het grillen van yakitori spiesen, traditioneel altijd kip, maar hij leent zich ook uitstekend het (loeiheet) searen van Wagyu, andere vleessoorten, vis, schaaldieren en vergeet de groentjes niet!

Alles smaakt puur en eerlijk wanneer het bereidt wordt op de originele Japanse konro grill. Ga zelf aan de slag en “get creative”!

Vlees & Gevogelte

Grill kip yakitori style of sear malse Wagyu in dunne plakken.

Vis & Schaaldieren

Schaaldieren of vis direct grillen. Heerlijk! Je proeft de pure smaken!

Groente & Fruit

Grill groente of zelfs fruit. Lak het af en sta verstelt van de smaak!

Wat heb ik aan tools nodig?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de houtskool, langdurige en heet brandende Binchotan! Toch is het niet verkeerd om een paar handige tools aan te schaffen. Wil je, tijdens je sessie wil je houtskool verleggen? Kies voor een kolentang. Ook handig voor het doven van je houtskool. Een paar fijne, hitte bestendige handschoenen zijn ook onmisbaar. Daarnaast gebruiken wij graag BBQ-pincet omdat je hiermee je kracht op je product beter kunt doseren. Tijdens het grillen wordt er regelmatig gelakt, een fijne siliconen kwast maar dus ook niet ontbreken aan je set.

Bekijk de tools