Ga naar hoofdinhoud
VERZENDING NAAR ALLE EU LANDEN
DE GROOTSTE KONRO SPECIALIST VAN EUROPA
20+ MODELLEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR
DE NIEUWSTE TREND IN GASTRONOMIE

Japanse tafel BBQ

Kies voor een originele Japanse tafel BBQ

Wil je graag op z’n Japans bbq en? Dan heb je echt een Konro Grill nodig! Deze Japanse tafel bbq is een absoluut begrip in Japan. Op deze Japanse houtskool bbq worden in vrijwel elke straat en restaurant in Japan de lekkerste Yakitori spiesjes gemaakt. Maar de Konro Grill wordt ook door veel Japanners thuis gebruikt. De grill wordt op tafel gezet en de hele familie zit er omheen lekker te grillen. Een super gezellige vorm van barbecueën die vanuit Japan het westen heeft bereikt, zodat nu ook jij deze Japanse bbq kan kopen! Om de Konro Grill op z’n best te gebruiken dien je te grillen met de meest bijzondere houtskoolsoort ter wereld: binchotan.

Onze referenties

Dit kun je met de Konro Grill

VLEES & GEVOGELTE

Grill kip yakitori style en sear malse, dunne plakjes Wagyu!

Vis & Schaaldieren

Schaaldieren of vis direct grillen. Heerlijk! Proef de pure smaken!

Groente & Fruit

Grill groente of zelfs fruit. Lak het af en sta versteld van de smaak!

Konro grill

Op z’n Japans bbq en

De Japanse tafel bbq werd in de 18e eeuw ontwikkeld. In eerste instantie werd deze Japanse houtskool bbq nog niet gebruikt als grill, maar als verwarmingstoestel. Na verloop van tijd kwam men erachter dat deze grill niet alleen als verwarmingstoestel kon dienen, maar dat je er ook perfect Yakitori en andere etenswaren mee kon bereiden. Zo werd de Konro Grill geboren. Deze Japanse tafel bbq wordt gemaakt van diatomeeën aarde, een materiaal dat heel goed tegen extreme hitte kan en het erg goed vasthoudt. Doordat de roosters van de grill vlak boven de houtskool bevestigd zijn, druipt het sap van het vlees in de grill en verdampt het zeer snel. Doordat de damp daardoor in het vlees trekt krijg je een geweldige BBQ smaak aan je vlees.

Japanse houtskool bbq

De Konro grill is een bijzondere grill. Dat betekent dat je ook een bijzondere houtskool nodig hebt om deze goed te gebruiken. Namelijk Binchotan houtskool. Deze bijzondere houtskool wordt gemaakt van de Ubame eik. Een boom die alleen groeit in Japan. Binchotan houtskool wordt dan ook enkel geproduceerd in het zuidwesten van Japan. Hier maakt de lokale bevolking de houtskool met de hand in grote kleiovens. Daarna wordt het vocht heel erg langzaam uit het hout getrokken waardoor het hout heel erg hard wordt. Hierdoor brandt deze houtskool veel langer dan iedere andere houtskool. Daardoor is het product ook wel wat duurder. Wij bieden een betaalbaar alternatief, namelijk de witte BestCharcoal Binchotan. Dit is een houtskool uit Indonesië en deze heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als de Japanse variant.

Japanse bbq kopen

Wil jij graag voortaan heerlijk op z’n Japans bbq en? Gezellig met z’n alle rond de grill om de lekkerste Yakitori en andere lekkernijen te maken? Dan moet je echt de Japanse bbq kopen! Bekijk welk formaat voor jou het beste op jouw tafel past, schaf Binchotan houtskool aan en ga heerlijk aan de slag met je eigen grill! Heb je nog vragen over de Konro Grill? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met al je vragen!

Back To Top
De waardering van konro-grill.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 117 reviews.