Content voor Ingelogde Gebruikers
VERZENDING NAAR ALLE EU LANDEN
DE GROOTSTE KONRO SPECIALIST VAN EUROPA
20+ MODELLEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Yakitori grill kopen

Yakitori grill kopen? Kies voor het origineel.

Wil jij graag vlees, vis en groenten grillen als een echte Japanner? Dan moet je beslist een Yakitori grill kopen. Deze grill wordt door heel Japan gebruikt op de straten en in restaurants om onder andere (de naam zegt het al) de lekkerste yakitori te maken. Maar deze grill is niet enkel geschikt om yakitori op te bereiden. Je kunt ‘m ook perfect gebruiken om verschillende soorten vlees, vis en groenten op een heerlijke manier te grillen. In Japan worden deze grills al tientallen jaren gebruikt en inmiddels begint men in de Westerse wereld ook massaal de yakitori grill te kopen. In het westen worden ze vaak Hibachi-grills genoemd. Echter staan ze in Japan bekend als Konro, Shichirin of Yakitori grills.

Een Konro grill is geschikt voor

Gevogelte & Vlees

Grill kip yakitori style en sear malse, dunne plakjes Wagyu!

Vis & Schaaldieren

Schaaldieren of vis direct grillen. Heerlijk! Proef de pure smaken!

Groente & Fruit

Grill groente of zelfs fruit. Lak het af en sta versteld van de smaak!

Deze restaurants werken met onze konro grill

Konro grill

Waarom een Yakitori grill kopen?

De Japanse Yakitori grill is een geweldig leuke aanvulling op je BBQ set. Maar waarom zou je een Yakitori grill kopen? Wat maakt deze grill zo bijzonder? De Yakitori grill werd in de 18e eeuw, uiteraard in Japan, ontwikkeld. In eerste instantie diende deze roosters als verwarmingstoestellen. Maar naar verloop van tijd ontdekten men in Japan dat deze grills ook uitermate geschikt waren voor het bereiden van Yakitori en andere etenswaren. De Yakitori grill wordt gemaakt van diatomeeën aarde, wat ervoor zorgt dat de grill warmte extreem goed vast kan houden. De grill is zo gemaakt dat je het voedsel wat je op de grill plaatst maar een paar centimeter boven het houtskool ligt. Daardoor druppelt het sap van het vlees naar de grill en verdampt het. Deze damp trekt in het voedsel en dit geeft een heerlijke rooksmaak aan het vlees.

Binchotan houtskool

Wil je graag een Yakitori grill kopen en daar de lekkerste gerechten mee bereiden? Dan heb je absoluut Binchotan houtskool nodig. Dit is de bijzonderste houtskool ter wereld. Binchotan wordt gemaakt van de Japanse Ubame eik. De houtskool wordt enkel geproduceerd in het zuidwesten van Japan, daar wordt het door de lokale bevolking met de hand gemaakt in grote kleiovens. Door het vocht heel langzaam uit het hout te trekken wordt deze houtskool ontzettend stevig en brandt deze ook nog eens veel langer dan iedere andere houtskool. Doordat Binchotan houtskool lang blijft branden en de warmte erg goed vasthoudt, is het verstandig om deze houtskool enkel voor de Yakitori grill te gebruiken. Daarnaast is het ook niet nodig om veel houtskool tegelijkertijd te gebruiken. Het is namelijk een erg duur product. Wij bieden daarom een betaalbaar alternatief aan: de witte BestCharcoal Binchotan. Dit is een houtskool uit Indonesië en deze heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als de Japanse Binchotan.

Een Konro grill is geschikt voor

Gevogelte & Vlees

Grill kip yakitori style en sear malse, dunne plakjes Wagyu!

Vis & Schaaldieren

Schaaldieren of vis direct grillen. Heerlijk! Proef de pure smaken!

Groente & Fruit

Grill groente of zelfs fruit. Lak het af en sta versteld van de smaak!

Je eigen Yakitori grill

Wil je voortaan zelf lekker aan de slag en de lekkerste Japanse gerechten bereiden op je eigen grill? Bestel dan nu de Konro Japanse grill. Bij ons ben je verzekerd van een échte originele Konro grill. Er zijn namelijk een hoop namaak varianten op de markt die er vanaf de buitenkant wel op lijken, maar nooit de eigenschappen bezitten van dit Japanse handwerk.

Zoeken
De waardering van konro-grill.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 18 reviews.